Eskort hässleholm vill ha rejält med kuk

eskort hässleholm

Mmm… Tycker du ska komma hit och sära på mina skinkor. Vill att du ska pressa in din stora lem i min rumpa och höra mig stöna när jag känner din stora pitt glida in i min våta grotta.

Vi kan även pröva på lite analsex om du vill, jag tycker om att få känna en kuk i röven. Det är myspys. Gillar även när killen slickar mina bröstvårtor tills dom blir alldeles styva. Har tyvärr inte bröstmjölk även fast jag önskade att jag hade det ;/

Vill du ses i kväll eller inte? Jag är redo för snusk nu i alla fall.

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

  1. Hejsan, jag fastnade för din annons direkt,mm synd med bröstmjölken men man kan suga och slicka ändå, hör gärna av dig, har du kik så sök upp mig booygod

  2. Tjenare,

    Vad kul att du söker en man som är kål. Jag vill jättegärna spela med dig om du inte tvekar med en kort och ung man (155-160) som är oskuld :(. Men jag ska göra min bästa för att göra du bli nöjda :).

    Du kan nå mig via mejl: [email protected]

    We gonna have cool then 🙂

    Med vänlig hälsningar PussPuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *