Otrogen eskort i falun söker liggkompis helst nu

Otrogen eskort i falun söker liggkompis helst nu

Ojsan!!! Här var det visst mycket snuskigheter på gång… Men jag klagar absolut inte!!! Jag älskar att vara naken. Är en nymfoman i hemlighet, min kille får aldrig få reda på det. Har varit otrogen mot honom ett antal gånger, men jag kan inte hjälpa det. Kan inte motstå suget att träffa andra män bakom ryggen på honom. Begäret för det är för stort. Det värsta jag gjort var på en fest när jag sög av min pojkväns kompis medan min pojkvän låg och sov… Jag skyller på att jag var full ;/ Du kanske också är otrogen mot din partner??? Vi två kanske skulle kunna bli friends with benefits… Tror du inte det? Jag har mina misstankar om det i alla fall.

 

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

  1. Jag behöver knulla andra kvinnor behöver spänning. Jag kille 55 alltid kåt älskar slicka fitta. Hör av dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *