Sex hos dig ikväll kanske?

Sex hos dig ikväll kanske?

Letar efter en gentleman 37+ med stor kuk. Du bör vara trevlig, respektfull och mycket lyhörd! Diskretion är mycket viktigt. Jag vill bli hämtad i bil och sen att du kör mig tillbaks hem efteråt, det är ett krav. Jag gillar helt vanlig sex (inte analsex) och allt sker med kondom. Jag, söker en dejt med en snäll och trevlig gentleman, du ska vara frisk, ren och mån om att vara mig till lags på alla sätt. Jag vill ha kul med dig och tänker mig typ middag, pub eller en fika innan, för att sen avsluta i sängen. Har du andra förslag så låt höra! OBS gillar inte dominanta män och inget foto, inget svar.

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

  1. Hej och god morgon, såg din annons/prez och blev nyfiken, är 57 år vältränad trevlig,
    175 74 blåögd. Bor i Norrort och mån om diskretion med,

    När vi har kontakt skickar jag gärna bild

    intresserad ? hör av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *