Söker män som vill komma till hotellrummet och ge mig kuk

Söker män som vill komma till hotellrummet och ge mig kuk

Jag söker efter flera män som vill komma till mitt hotellrum och ge mig kuk när jag är i stan. Bor på hotell en natt i veckan, varje vecka i jobbet. Är i regel alltid för trött för att gå ut och ragga efter en lång arbetsdag! Men jag har en dröm om att ha sex med flera män direkt efter varandra eller eventuellt två eller flera män samtidigt. Finns det några män i Stockholm som kan tillfredsställa en stackars uttråkad slampa.

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

 1. Hej!
  Jag reser också en hel del i jobbet och är några gånger i månaden. Stockholm.
  Kanske kan träffas över en fika eller en bit mat, så får vi se vad vi hittar på gör sköna saker tillsammans.
  Hoppas vi hörs snart

  1. Hej Magnus heter jag och jag är 54 år egen företagare (snickare mm)
   Motor och bil intresserad främst av jänkebilar och bilar som går i 300
   Och vakta kvinnor förstås
   Jag är 180 cm rakad ganska muskulös med lite mjukt runt midjan
   Väger cirka 90 kg
   Och skulle gärna lära känna dig
   Över en fika middag eller en öl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *