Söker män som vill komma till hotellrummet och ge mig kuk

Söker män som vill komma till hotellrummet och ge mig kuk

Jag söker efter flera män som vill komma till mitt hotellrum och ge mig kuk när jag är i stan. Bor på hotell en natt i veckan, varje vecka i jobbet. Är i regel alltid för trött för att gå ut och ragga efter en lång arbetsdag! Men jag har en dröm om att ha sex med flera män direkt efter varandra eller eventuellt två eller flera män samtidigt. Finns det några män i Stockholm som kan tillfredsställa en stackars uttråkad slampa.

Svara - Bli medlem här!

En kommentar

  1. Hej!
    Jag reser också en hel del i jobbet och är några gånger i månaden. Stockholm.
    Kanske kan träffas över en fika eller en bit mat, så får vi se vad vi hittar på gör sköna saker tillsammans.
    Hoppas vi hörs snart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.