Undergiven flicka 18 år vill bli dominerad, eskort Sundsvall

Undergiven flicka 18 år vill bli dominerad, eskort Sundsvall

Är du sträng? gillar du att beordra folk vad dom ska göra? du kanske är en chef på ett stort företag? i sådana fall så kanske du är mannen som kan få straffknulla min konstant våta fitta. jag är en undergiven flicka på 18 år med rakad mus som söker en hårdhänt dominant man som verkligen vet han vill göra med mig…

Jag kan ge ett exempel på vad jag menar med dominant: en gång träffade jag en äldre kille i 40 års åldern, han sa ingenting utan kollade på mig med otroligt sträng blick, och jag vart helt våt i trosorna av vår ögonkontakt… till slut tog han tag i mig, vände mig så att min rumpa var placerad mot hans kuk, och satte på mig ögonbindel.

Han straffknullade mig i tre timmar och vi utbytte inte ett ord med varandra under hela träffen… jag skrek och stönade så att hans grannar måste ha undrat vad som pågick i hans lägenhet!!! synd att han flyttade från min stad, han var min bästa dominanta knullkontakt!!! finns det någon som han där ute fortfarande?

Svara - Bli medlem här!

7 kommentarer

 1. Hej!! Micke här från Sundsvall.
  Jobbar som chef på ett företag sedan 12 år tillbaka, är van att ta kommandot och bestämma.
  Hör av dig så kanske vi kan ses..
  Kik, Limpan2019

 2. Hej. Är svensk och 32år med stor kuk. Jag kommer knulla dig hårdare en du någon sin har blivit knullad.

  Adda på kik janne1420

 3. Du verkar precis vara den jag söker efter… Är en mycket het kåt snygg man i Sundsvall… Du når mig på addamigpåkiklimpan2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *