Blyg tjej söker duktig fittknullare, eskort kristianstad…

Blyg tjej söker duktig fittknullare, eskort kristianstad...

Jag har ett stort problem!!! är en väldigt blyg tjej som knappt vågar ta kontakt med någon ;/ detta är väldigt jobbigt med tanke på att min blyghet bokstavligt talat gör mig socialt handikappad! jag är endå en tjej som har väldigt hög sexualdrift, därför så behöver jag knulla minst en gång per dag 🙁 men hur ska jag få kontakt med en kille som är duktig på att knulla fitta??? jag vågar ju inte ta första steget och killar dessa dagar verkar ju vilja att man ska göra det typ ;( kan inte en bestämd kille bara höra av sig till mig? jag hade blivit så otroligt glad att det inte är sant!!!

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

  1. Hej mitt namn är thomas och jag blev intresserad av dig. Om du är intresserad så skriv till mig på kik tom42b

  2. hej så synd det är. jag inte bor i närheten av dej, skulle knulla dej alla dar i veckan jag är duktig slicka, du kommer fler gånger under ett par timmar. jag kommer för bi dej den 15 juli ,ring om du vill träffas då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *