Eskort Halmstad söker kille som vill slicka mus

Eskort Halmstad söker kille som vill slicka mus

Gillar du mussaft? Älskar du att föra in tungan i en kvinnas sköte? Jag kanske kan bli din bejb i sådana fall som du kan få omfamna innan du går och lägger dig. Hade du gillat att ligga ner mellan mina ben och se mig njuta av dig slickandes min mutta? Du är så välkommen gubben. Det är bara att fråga. Jag gör ingenting om dagarna endå, är arbetslös för tillfället. Utan arbete och väldigt kåt! Vad ska jag ta mig till egentligen? Vill nuppa nu på en gång. Puss oooooooo kraaaam!

Svara - Bli medlem här!

2 kommentarer

  1. Jag bor i Skåne.
    Hör av dig så jag kan få smaka på dig.
    48 år och brunstig
    Whatsup Hank1974
    Hoppas vi ses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *