Titta på Netflix och knulla som djur? Eskort Södertälje…

Titta på Netflix och knulla som djur? Eskort Södertälje...

Jag vill bjuda in en främmande man hos mig till veckan för lite mys framför TV:n… önskar nämligen att testa på ”netflix and chill” med en helt okänd kille 😉 ja, för dig som inte fattar vad det innebär så betyder det att vi ser på film för att efteråt knulla som djur… vi kan gå till affären tillsammans innan och inhandla lite snacks för att förgylla vår filmkväll? under promenaden kan vi spana in varandras kroppar och tänka ”jag knullar med denne om bara någon timme efter filmen är slut, herreeegud!”. Vågar du komma förbi till mig? kramar

Svara - Bli medlem här!

4 kommentarer

  1. Hör av dig så ska du få ditt livs bästa knull efter filmen och apropå det så hoppas jag du gillar välutrustade ?

  2. Hallå! När är jag välkommen att kolla lite Netflix då??
    Ja är en grymt trevlig kille på 41 ser bra ut enligt andra, jobbar som snickare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *