Vardagskvällar med sex runt Hammarbyhöjden

Vardagskvällar med sex runt Hammarbyhöjden

Ibland känns vardagskvällarna enormt tråkiga, samtidigt tar jobb, plugg och träning upp det mesta av tiden. Därför hoppas jag att någon som bor här i krokarna runt Hammarbyhöjden som jag, kan komma hem till mig ibland efter att tvätten hängts upp på tork eller all annan vardags slit är avklarad. Jag har inga särskilda kinks, men vill helst ha någon som vill dra mig i håret, smälla till min rumpa lite och inte ber om ursäkt för sin lite mer dominanta läggning, men självklart med öppenhet och respekt för varandra.

Svara - Bli medlem här!

4 kommentarer

  1. Hej vill ha dig med när jag knullar min tjej! Då ska du vara våran knullhora, hon ska slicka dig och du henne. Medans jag knullar henne och dig!
    Något för dig?

  2. Tjena, såg din annons här.
    En kåt kille här på 18 somrar. Med väduren som stjärntecken, hur jag är kan du gissa dig fram. Inte snäll i sängen iallafall:) . Har köpt en leksak också där tjejen binds i ett kryss…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *